Monday, December 14, 2009

Baker's Baby Shower...

What a HIT the shower was! I have to be bias again and say it was the BEST ever! It's only fair for every girl to think her showers are the best and that's how it should be! I was so blessed to have such a great group of hostesses who loved me so much and put together such a beautiful shower! I had quite a few hostesses, one being because this was my only shower, I am having no more! We had a packed house I have to say. This is one reason I chose to do it at my mom's house, which might be a little non-traditional but we needed room and of course she had it looking cute as can be. I am so so so thankful for all my girl, my mom, my family and my friends who showed up and spoiled Baker and I. What a humbling experience. The entire time I was just thanking God for everyone there. It was fantastic I could go on all day! I'll just post pictures now and have a story-book. :-)
NELLIE AND ZONA

FUTURE KING BOOTIES

BAKER'S BASSINET FROM MY HOSTESSES

MY DAD SNOOPING AROUND...HE COULDN'T STAND TO BE AWAY HE IS THE MOST EXCITED GRANDPA TO BE AND IT'S SO CUTE! BAKER IS SO BLESSED TO HAVE THIS MAN AS HIS GRANDPA. HE IS IN FOR A LOT OF FISHING, CANDY, DR PEPPER, HUNTING, HORSE RIDING, ETC.

WE DECIDED BAKER DIDN'T GET ENOUGH STUFF...I AM KIDDING OF COURSE

MY AUNT SHARITA TALKING TO BAKER AND GIVING HIM A KISS. I LOVE THIS WOMAN SO MUCH.

NATES SWEET GRANDMA'S THAT I CONSIDER MY OWN

MY SWEET GRANDMA'S THAT I ADORE! I HAVE LEARNED A LOT FROM THESE WOMEN.

THE MOMS. BAKER IS BLESSED TO HAVE BOTH OF THESE WOMEN IN HIS LIFE AS WELL. TALK ABOUT TWO EXCITED WOMEN. MY BABY WILL ALWAYS BE IN PERFECT HANDS WITH THESE TWO. I AM ESPECIALLY EXCITED FOR MY MOM, THIS IS HER FIRST GRANDBABY AND I KNOW BAKER IS A LITTLE PIECE OF HEAVEN FOR HER.

SOME OF MY WONDERFUL HOSTESSES! WE ARE MISSING A FEW. TISH WAS SICK BLESS HER HEART, AMANDA HARD AT WORK IN THE KITCHEN, A COUPLE OTHERS HAD LEFT, AND ERICA AND DANIELLE WE MISSED YOU. THANK YOU FOR HELPING FROM AFAR! YOUR PARTICIPATION DID NOT GO UNNOTICED BY ME!

MY SWEET NATE. HE CAME TO LBK AFTER THE SHOWER, LOADED UP, AND WE HEADED STRAIGHT BACK HOME BECAUSE I WAS SO TIRED AND HE WASN'T FEELING THE BEST. WHAT A GUY! HE WAS LIKE WHERE ARE WE GOING TO PUT ALL OF THIS. I AM STILL TRYING TO FIGURE THAT OUT.

MY BEST FRIEND AND LEADER OF THE PACK. THANK YOU X ETERNITY. I REALLY CAN'T FIND WORDS FOR YOU BUT YOU KNOW HOW MUCH I LOVE YOU AND APPRECIATE YOU.

DON'T THINK THIS CAKE COULD HAVE GOTTEN ANY MORE PERFECT!

BABYMUM FOR MY HOSPITAL DOOR FROM AUDRA DEE. MY INSPIRATION TO MAKE ALL MY GIRLFRIENDS THE CUTEST DOOR DECORATION FOR THEIR HOSPITAL STAY

PERFECTION! I LOVE MY TABLE!


I NEED TO SAY ONE MORE THING. I HAVEN'T GOTTEN THE PICTURE OF ALL THE BOOKS I GOT FROM MY HOSTESSES BUT THEY WERE ALL PILED ON TOP OF EACH OTHER AND TIED TOGETHER BY RIBBON. I HAD NO IDEA THEY HAD MESSAGES INSIDE OF THEM UNTIL I GOT HOME. I READ EACH ONE AND CRIED THE ENTIRE TIME. NATE WAS LIKE HERE WE GO AGAIN. BUT I TOLD HIM TO READ TOO BECAUSE IT WAS ALSO TO HIM. IT WAS SPECIAL BECAUSE HE FELT INCLUDED AND AS HE SHOULD! THIS MIGHT HAVE BEEN ONE OF THE MOST SPECIAL GIFTS OF THE DAY BECAUSE IT WAS SO PERSONAL. THAT ALONG WITH THE SCRAPBOOK AMY MADE ME. SHE MADE ME A SCRAPBOOK OF MY ENTIRE PREGNANCY THUS FAR AND HAS RECORDED EVERYTHING PERFECTLY SO I WON'T FORGET. IT'S VERY SPECIAL TO ME.

So as we can all see, the shower was a success and I thank you ALL again and again for making it wonderful. Even to those who couldn't show up but wanted to be there I thank you. This is a busy time of year and I am just thankful for everyone who could make it! :-) I am a very blessed girl. Baker is a very blessed baby. Nate is a very blessed daddy. God is GOOD and let's not forget it!

No comments: